هسته ای نیاز اساسی یابازی سیاسی؟؟؟؟؟/
به دنبال رد پای دوست...

سیر نمایشگاهی جایگاه زن 7 سیر نمایشگاهی جایگاه زن 6 سیر نمایشگاهی جایگاه زن 5 سیر نمایشگاهی جایگاه زن 4 سیر نمایشگاهی جایگاه زن 3 سیر نمایشگاهی جایگاه زن 1 سیر نمایشگاهی زن مسلمان جواب دندان شکن..... دل، انسان و دنیا.... چگونه پاکدامنی زنان خود را حفظ کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تمدن یعنی....... آزادی... آدما از لحاظ فهمیدن چند دسته هستن؟؟؟؟؟ زندگی واقعیت نه خیال.... سبک زندگی 2 به نظر شما واقعیه؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! سبک زندگی جمله ای بسیار مهم در امر تبلیغات....


هسته ای نیاز اساسی یابازی سیاسی؟؟؟؟؟/

بسم الله

هسته ای نیاز ضروری یا بازی سیاسی

سلام

به نظر شما انرژی هسته ای یک نیاز ضروری برای کشور است یا نه یک بازی سیاسی برای ایجاد تنش با غرب است؟

امروزه بعضی ها اینگونه عنوان می­کنند که انرژی هسته ای به هیچ وجه برای کشور مورد نیاز نبود ه و این مسئله تنها یک بازس سیاسی است که داخلی ها برای دامن زدن به اختلافات با غرب بکار می­گیرند. در اادامه درپی آن هستیم که بفهمیم در وهله اول آیا این حرف صحت دارد یا خیر و در وهله دوم دریابیم که این بازی از سوی داخلی ها است یا غربی ها برای مقابله با دیگری؟ مثلا دکتر صادق زیبا کلام در این رابطه می­گوید:« فکر هسته‌ای از همان ابتدا در ایران غلط بوده و این فکر مانند خودکفایی گندم است که هیچگاه ارزش مناسبی را برای ایران نداشته است.»

انسان و در نگاهی وسیع تر جامعه بشری برای پیشبرد برنامه ها و زندگی امروزه خود به چیزهایی نیاز دارد که به صورت زنجیروار به هم تنیده هستند اما در این زنجیره بعضی از امور بسیار مهم تر از سایر هستند نیروی کار هیچ گاه قابل حذف نیست ولی قابل تغییر از حالت یدی به ماشینی است. در زمانی که این تغییر بوجود می­آمد در کشورهایی مثل ایران عده ای بر این باور بودند که نیازی نیست که به سمت ماشینی شدن پیش برویم. این گفته آنان در آن زمان شاید به ظاهر حرف موجهی بود اما آنان می­بایست فکر چند دهه و یا حتی چند قرن بعد را می­کردند که امروزه ما دچار این عدم توسعه یافتگی نباشیم. عین این امر در مورد انرژی نیز صادق است. انرژی اصل اساسی در صنعت امروز و آینده ی جهان است. انرژی آن چیزی است که تعیین کننده­ی وضعیت کشورها در آینده از لحاظ نظام اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و نظامی خواهد بود.

آمریکایی ها برای جهان 4 جنگ را پیش بینی کرده اند.

1-     جنگ انرژی

2-     جنگ آب

3-     جنگ رسانه ها

4-     جنگ اسلام و غرب

جنگ اول دقیقا بعد از صنعتی شدن شروع شد که ابتدا این جنگ از سوی کشورهای دارای منابع بصورت انفعالی انجام می­شد به این صورت که در برابر تهاجم چندان مقاومتی از خود نشان نمی­دادنند. این جنگ یک جنگ سرنوشت ساز بود که تعیین کننده ی نتیجه­ی سه جنگ دیگر خواهد بود. کسی که در این جنگ پیروز شود می­تواند در جنگ های دیگر با قدرت بیشتر ظاهر شود.

این جنگ ها 4 تیکه ی یک پازل یا به عبارت بهتر 4راند یک مسابقه هستند که از جنگ انرژی شروع می­شود و در جنگ رسانه به اوج می­رسد با جنگ آب به مدیریت برتر و در نهایت کسی که در بیشتر این جنگها پیروز شود در جنگ چهارم قطعا چیروز خواهد شد.

در جنگ رسانه ها به خوبی قابل مشاهده است که رقیب ما به طور محسور کننده ای میدان را در دست گرفته و از طریق اینترنت و فضای مجازی و ماهواره و... به یک برتری نسبی دست یافته است. اما در این بین نیز جبهه ما گای به پیروزی هایی با لطف الهی دست یافته و در این زمینه رو به پیشرفت است اما ابتکار عمل در دست آنهاست و آنها در این زمینه پیشگام هستند.

در جنگ آب کسی پیروز است که بتواند مصرف آب را در کشور خود به نحو احسنت مدیریت کند. کسی که تکنولوژی مدیریت آب و علوم مربوط  آن را داشته و علاوه بر آن از مدیریت در حد عالی برای کنترل مصرف آب برخوردار باشد. در این قسمت جای بحث بسیاری دارد که با اندیشه های دینی ما پیوند شدید خورده که دشمن از همین استافده کرده و سعی در ضربه زدن هم به اندیشه دینی داشته و ضربه زدن به این بخش از جنگ.

اما جنگ انرژی، در این جنگ ابتکار عمل در دست مسلمانان بوده است چون بر اساس قضای الهی اینها وارثان زمین هستند پس باید در این جنگ اساسی یک برگ برنده در دست داشته باشند. این برگ برنده مهمتر از سایر مولفه بوده و نقش تعیین کننده دارد. دشمن از این موهبت الهی بی بهره بوده لذا همواره در پی آن است که با چنگ و دندان خود را به این منابع وصل کند. به هر طریقی شده. از تاسیس یک حکومت دست نشانده به نام آل سعود تا ایجاد فرقه های مذهبی اعم از وهابیت و ... همه کاری انجام می­دهد تا بر منابع انرژی سلطه پیدا کند از ایجاد وابستگی اقتصادی جهانی تا حمایت از یک دولت غاصب و ایجاد نسل کشی بر مبنای یک اندیشه ی افراطی.

انرژی از سوخت های فسیلی شروع شد از چوب و ذغال و ذغال سنگ و نفت و گاز و... تا که امروزه به اتم و سوخت های بیولوژیکی رسیده است. کشورهای برنامه دار برای سلطه بر جهان که سردمدار آن آمریکا است سعی در کشف نو ترین انرژی ها هستند. بعد از کشف نفت کمتر کسی به فکر جایگزینی منبعی بهتر از نفت بود و کمتر کسی تصور وجود جایگزینی بهتر از نفت با قیمت بسیار مناسب جهت دسترسی و بازدهی بسیار بالا را داشت. اما دانشمندان دریافتند که نفت نیز پایدار نیست و به فکر انرژی جایگزین افتادند تا اینکه اتم و انرژی اتمی پا به عرصه جهانی نهاد.

ما به عنوان کشوری که دارای منابع عظیم نفتی هستیم باید به فکر پیروزی در این جنگ باشیم. چرا که کسی که بتواند در سه جنگ از جنگ های انرژی، آب و رسانه پیروز شود یا بتواند حداقل در دو جنگ که یکی از آنها باید جنگ انرژی باشد پیروز شود می­تواند امید بیشتر در پیروزی جنگ نهایی یعنی جنگ اسلام و غرب(به معنای بهتر اسلام و اندیشه ی حاکم بر دنیای غرب که همان اند یشه باطل است. چرا که همه­ی غرب باطل نیست.) داشته باشد.

طبق تحقیقات به عمل آمده «تا سال 2000 تنها 10 درصد منابع فسیلی[جهان] مصرف شده بودند و پیش بینی می‌شود تا سال 2050 حدود 75 درصد کل منابع انرژی فسیلی دنیا تمام می‌شود از این رو نیاز است تا از منابع تجدیدپذیر انرژی مورد نیاز را تامین کنیم.»

پس براحتی می­توان با یک مشاهده دقیق در محیط پیرامونی خود نتیجه گرفت که ما نه تنها نیاز اساسی و ضروری به فناوری هسته ای داریم بلکه باید به فراتر از آن و کشف راه های نو و جدید در تامین انرژی نیز باشیم. کسانی که براحتی می­گویند که هیچ نیازی به این فناوری نداریم یا علم به آنچه گفته شد ندارند یا مغرضانه و بر اساس تعصب اظهار نظر می­کنند.

به امید روزی که پرچم عدل و حق را بر فراز جهان برافشراشته داریم.

ایرانی می­تواند.

ما می­توانیم.

ماشاءالله لا ماشاءالناس.

ومن الله التوفیق.

والسلام.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: موضوعات مرتبط: خودم، ،
:: برچسب‌ها: هسته ای, جنگ انرژی, تقابل ایران با غرب, ,

نویسنده : مهدی تاریخ : دو شنبه 3 / 8 / 1393



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به به دنبال رد پای دوست... مي باشد.